Camden Penthouse

The Brief:

Dress a problematic penthouse apartment that had been on the market for 6 months

The Location:

The last remaining top floor apartment in a newly converted landmark 1930’s electricity substation in Camden

The Client:

Fabrica

GD&L Design:

Despite having two roof terraces with views across London, the living and dining space was very narrow. We introduced clear zoning in the reception room and created the illusion of more depth by pulling the eye to each terrace through green walls and planting. Keen to ensure the interiors reflected the artists, authors and musicians that Camden is famed for, we commissioned a significant amount of artwork and installed it on a palette of pinks and greens. Key pieces of distinctive furniture and accessories were selected to create impact and individuality.

Services:

Visuals: Sketch model of entire apartment
FF&E: Selecting, ordering and purchasing of all furniture, fittings & equipment
Dressing: Installation and styling of finished interiors
.
Download: Download the Jobsheet
GDL-book-download